#Erfanani
Wednesday, May 18 | 7:46 PM | 0 strawberriess
ehem , ehem ~ sound check , sound check ! nyh nak cerita kat korang !
tadi aqu bengang gila vavi dekat NADHIRAH and YASMIN !
masa balik tuh kiteorang jalan lahh bertiga ! 
DHIRA suruh pegang buku , aqu cakap taknak .
DHIRA suruh yasmin pegangkann , pun dia taknak ,
lepastuh dia suruh aqu pegang lagi , taknak jugak . biaselahh , nak gurau-2 !
then YASMIN mengalah ! dia pegang lepastuh dia pukul aqu pakai buku tuh ! (dia memang suka pukul aqu)
lepastuh DHIRA cakap , "pemalas betul lahh efa nyh , patut lahh badan tuh gemuk"!
terus aqu moody ~ 
then YASMIN pulak cakap , aqu dah tak ingat apa dia cakap , cuz aqu tengah bengang gila ~
terus aqu tak layan diaorang !
aqu tahu lahh aqu nyh gemuk , tak cantik !
korang tuh KURUS , LAWA-2 ! but tak payah lahh nak kutuk budak GEMUK macam aqu nyh !
aqu tak pernah dapat kawan macam nyh ! selalu nya musuh jeh yang cakap macam nyh .
tak ada hati and perasaan keh korang nyh ?! 
tak sempurna hidup aqu sebab kau asik-2 kutuk aqu .
yang lain tuh dah perfect lahh kan , cuma yang tak perfect adalah korang suka KUTUK AQU !
pleasee lahh weyh , ubah perangai tuh ~ selama nyh hidup aqu okay jeh weyh !
tapi korang ?! hmm , ntah lahh ~ aqu tetap bersabar .


?

Given name, Norerfa Nani. Born on 10th May 1997. I'm a big fans of JUSTIN BIEBER. Forever a BELIEBERS
orang skodeng blog saya.

Ask me | Facebook

Leave your footprint here. Thank you.


Follow my Twitter: