#Erfanani
Friday, June 17 | 7:24 PM | 0 strawberriess


hallo guys . haha :D
hari nih memang kelakar gila lah . 
sampai sakit perut gelak kat sekolah tadi .
tadi masa rehat aku , Yasmin and Nadhirah makanlah kat belakang kelas .
then , dah habis makan kita orang turun bawah .
kita orang pergi koperasi . Nadhirah nak beli ice cream .
dah beli tuh Yasmin nak sikit .
rebut punya rebut . Nadhirah mengalah juga . dhira pun kasi .
dhira terbalikkan ice cream tuh . kalau terbalik mestilah ice cream tu jatuh kan ?
so , jatuhlah ice cream tu . kitaorang semua gelak .
aku cakap lah kat dhira "dhira , yang atas ice cream tu tak kotorlah . pergilah ambil"
dia betul-2 ambil . dia penyek kan ice cream tu .
tapi kat bahagian atas kotor juga . adalah sebahagian ice cream tu tak kotor .
yasmin and dhira pergi colek bahagian yang tak kotor tu then dia masukkan kat dalam mulut . 
tergelak-2 kitaorang . banyak kali pulak tuh .
boleh lagi cakap "eh , sedap lah . nak lagi ar"
then sekali lagi jatuh . dhira pun buang cone tuh . 
aku cakap lagi sekali "weyh , yang bahagian atas tuh tak kotor lagi lah"
dhira pergi colek lagi . yasmin pun tapi yasmin tak masukkan dalam mulutlah . dhira je .
then nak masuk dalam kelas . 
yasmin cakap " eeii , ice cream tadi tuh rasa Tar jalan lah" hahahaha :D
tergelak-gelak kitaorang .
peristiwa nih memang kitaorang tak boleh lupakan lah . HAHA :D

?

Given name, Norerfa Nani. Born on 10th May 1997. I'm a big fans of JUSTIN BIEBER. Forever a BELIEBERS
orang skodeng blog saya.

Ask me | Facebook

Leave your footprint here. Thank you.


Follow my Twitter: