#Erfanani
Monday, June 20 | 11:32 AM | 0 strawberriess
Cik Erfa Menaip..

hello alls :')
hari ni aku rasa sedih sangat-sangat.
kenapa? kucing aku mati :'(
pagi tadi aku tengah tidur and tiba-tiba mak aku kejut aku.
then dengar mak aku nangis. tertanya-tanya kenapa mak aku nangis.
then mak aku bagi tahu kucing aku kena langgar dengan kereta or lori :'(
aku dah cuak + terkejut + takut + sedih dah. semua bercampur aduk.
mak aku ajak aku pergi tengok bibi aku kebumikan kucing tu.
KUCING YANG PALING,PALING,PALING AKU SAYANG.
aku tengok je bibi aku kebumikan, meleleh air mata aku. tidak berhenti-henti.
terus aku balik sebab aku tak sangup nak tengok kucing kesayangan aku.
selalunya kalau aku bangun tidur kucing aku mesti tunggu depan pintu.
and aku selalu gurau-2 dengan kucing aku.
kadang-2 kalau malam sebelum tidur, aku cari dia. aku nak tidur dengan dia.
seronok sangat. 
selalunya aku nampak dia baring sebab dia tidur. tapi tadi dia baring sebab dah mati :'(
mak aku pun nangis-nangis.
bulu dia cantik sangat-sangat. kalau korang tengok mesti cantik gila lah.
bulu dia lain daripada yang lain.
hmm, aku tak ada picture dia lahh. kalau tak aku dah tunjukkan kat korang.
aku redha jelah.
byebye GEGE :'(

?

Given name, Norerfa Nani. Born on 10th May 1997. I'm a big fans of JUSTIN BIEBER. Forever a BELIEBERS
orang skodeng blog saya.

Ask me | Facebook

Leave your footprint here. Thank you.


Follow my Twitter: