#Erfanani
Tuesday, June 28 | 8:32 PM | 0 strawberriess
 Cik Erfa menaip...

hahahaha :D puasa ganti? hmm, memang pun,
tadi puasa ganti. penat gila weyy.
aku sahur pukul 5 pagi tadi. mengantuk gila.
tapi nak puasa punya pasal. bangun jelah kann. 
walaupun tidur lambat time tuh. pukul 2 baru tidur.
penat nyahh. haha. then, pergi school.
aku dengan Yasmin puasa. Dhira tak pun.
kitaorang kena bayar fidiyah. haishh..
banyak betul dugaan kann. semua bawa makanan sedap-2.
air sedap-2. tapi aku relax je. apa? kau ingat aku heran sangat?
sikit pun tak heran okay. haha :D okay,

then, masuk kelas, belajar lah kann. 
time maths, cikgu punya kerusi pulak tak ada. aku mengalah lahh.
hormat orang tua okay. bukan macam kau! bukan korang okay. 
adalah orang tuh. rahsia. ceehhh!
aku terpaksa cari kerusi with dhira.
aku round satu school, tapi tak jumpa-2.
aku dah lah puasa. penatlahh kan. tapi tak kan nak berdiri pulak kat kelas tuh.
pengsan lak kang. ceehh. 
ada kelas yang kosong, tapi kunci pulak. macam mana nak ambil?
tak kan nak robohkan pulak. gila? ye lah kot. haha :D
then, dapat juga akhirnya. kat kelas 2 Unik. aku ambil kerusi neesa.
haha :D kesian dia. tapi dia senang lah dapat kerusi. kelas dia ada banyak kerusi.
daripada aku? hampeh je...

masuk kelas balik, belajar. memang penatlahh.
time sains pulak. kena turun bawah. pergi makmal seperti biasanya lah.
turun lah bawah. belajar-2.
bunyi loceng. time for rest. pergi naik kelas balik.
penat kot. aku sabar je. haha :D
aku dengan Yasmin relax-2 kat kelas.
banyak pula aku berceloteh kann?
kira dah habis lahh nih.then, kitaorang balik.
wahh, memang tak sabar bila nak balik tuh.
aku berbuka :) hehe, aku makan nasi berlaukkan ayam sambal and telur dada.
simple je. tak tahu nak masak apa. tak payah nak lebih-2. asalkan makan okay.
air bandung. sedap. tapi manis. aku tambah air lagi. manis juga.
tambah ais dengan air kosong. baru okay sikit.
haha :D so, sekarang aku dah kenyak sesangat-sangat :)
okay. byebye :) 



?

Given name, Norerfa Nani. Born on 10th May 1997. I'm a big fans of JUSTIN BIEBER. Forever a BELIEBERS
orang skodeng blog saya.

Ask me | Facebook

Leave your footprint here. Thank you.


Follow my Twitter: