#Erfanani
Friday, June 3 | 1:24 AM | 0 strawberriess
shame on you babe okay , korang click je link tuh kalau korang still tak tahu pasal Adinda evans @ Daten Milano nih . 
kesian tuh memang lah kesian kan but jangan lah sampai nak buat statement macam nih ,
kau tak malu ke erk ? kalau aku lah kan , malu gila lahh , 
dah tentu-2 kes nyh masuk paper . aww

dia ada post kat blog dia , jum check it out ~

ambrassing betul dia nyh ! 
 besarkan kalau nak nampak dengan jelas :) 
p/s : tak boleh tekan right click okay :D


and what's up if i'am not a virgin ??? 
err , kau kenapa memalukan diri sendiri ? 
kalau nak buat sesuatu tuh fikir lah dulu .
tahu lah semua manusia akan melakukan kesalahan .
but kau dah tahu nyh private punya kenapa nak hebohkan kat facebook , twitter and blogger ?
sampaikan Juliana Evans tweet :

 HAHA :D kelakar aku tengok ,

kesian kat Juliana Evans . ish ~

and HARIAN METRO call kau ? waww !


kesian aku tengok kau , kau dah tak boleh nak buat apa dah weyh ,

dah tersebar seluruh dunia . dunia kah ? tak kot ,

orang-2 hanya akan judge kita kalau kita ada kelemahan .
ohh , lagi satu -->

tak ke pandai namanya ,

"Ex I rogol I , dia main dengan I sebab terpaksa :( so sakarang dia melingkup dalam penjara , 
1lg 2 bulan dia di gantung mati ."
OTAK KAU LAH ! memandai jeh CHICK nyh .
oii sayang oii , rogol mana ada hukum gantung sampai mati , tak ada otak ?


then yang ini : 



tu lah , jangan nak mengata orang . kan dah kena balik ! 
cakap dia bohsia lah , ini lah ! padanlah dengan muka kau .

ish , dah lah aqu taknak cakap lebih-2 . pandai dia lah tanggung dosa :)
kita hanya berdoa yang terbaik untuk nya ,
hope kau bahagialah babe :)
kayy , byebye korang .

?

Given name, Norerfa Nani. Born on 10th May 1997. I'm a big fans of JUSTIN BIEBER. Forever a BELIEBERS
orang skodeng blog saya.

Ask me | Facebook

Leave your footprint here. Thank you.


Follow my Twitter: