#Erfanani
Wednesday, July 20 | 7:59 PM | 0 strawberriess
 

hahaha, gelak dulu nih.
fuuhh, hari ni memang penatlah.
aku dah lah puasa. then, ada sukan pula.
boleh pula lari-II dengan Yasmin and Dhira.
tuh pun sebab Dhira nak jumpa Arep (BOB) hahaha, and Amir.
ada problem sikit. nak tahu apa problem dia?
tak payah tahu! privacy okay.
Arep dengan Amir tahu sebab diaorang saksi kitaorang.
so, tak apalah kan.

okay, memang aku tak tahu kenapa hari nih rasa lapar sangat.
padahal dah sahur bagai dah. tapi lapar je.
semalam puasa juga. tak sahur lagi tuh.
terlajak, Jam aku rosak pula. grrr...
tapi langsung tak rasa lapar.
lebih baik tak payah sahur je.
tidur lagi bagus :D

Dah sampai rumah nih.
dengan penat gilaaaa aku masuk rumah.
dari jauh lagi aku ada nampak something nih.
aku tersengih dan bertanyakan soalan kat Bibi aku
" bi, siapa punya KFC nih?" dan Bibi ku menjawab soalanku. amboii! hahaha.
"mak beli tuh."
aku tengok KFC tuh. aku terjumpa something kat atas kotak KFC tuh.
mak aku ada tulis something kat atas sehelai tisu.
waduhh! sambil aku baca tuh, sambil tuh aku ketawa.
hahahaha.
mak aku tulis :
SELAMAT BERBUKA PUASA.................
DENGAN HIDANGAN LAZAT KFC.................hehehe

yeahh, look that, my mom write that :)

I LOVE YOU MOM <3
amboii, bukan main lagi aku nih, siap snap pic lagi. 
okaylah, bye alls :D

?

Given name, Norerfa Nani. Born on 10th May 1997. I'm a big fans of JUSTIN BIEBER. Forever a BELIEBERS
orang skodeng blog saya.

Ask me | Facebook

Leave your footprint here. Thank you.


Follow my Twitter: