#Erfanani
Tuesday, July 26 | 12:09 AM | 0 strawberriess
Hehe, tengok itu title. Popular.......
Popular bukan apa pun.
Ramai sangat yang chat aku. Orang tuh tanya,
Hi, how are you?
Ramai sesangat-sangat pula tuh.
Nak difikirkan, layan jelah diaorang nih.
Tapi apakan daya. Terasa malas nak balas IM aku tuh :D (padahal takut kena virus :P)
So, aku biarkan jelah.
Haha, bahagia aku terasa popular macam nih. Phuiiii!
meluat aku --'
Kepada fans aku, sorry tak dapat layan korang.
Sorry sangat-sangat kay :D
Haha. bodoh-2 je aku.

first, aku memang tak tahu apa-2 tentang Virus nih.
Dia IM aku, aku pun reply lah balik kan.
Tetiba dia reply Wanna Laugh?
Abah kau tetiba tanya aku macam tuh.
Aku pun pelik gila dengan dia nih. Apahal minah nih tetiba tanya macam tuh kan. (time tuh pompuan yang chat aku)
then, aku reply and dia tanya apa tah.
aku terus tak reply dia punya IM.
Dah lama sebenarnya benda nih. But now baru nak story kat blog :D agagaga
If aku balas lagi, dia ada hantar link and kalau aku tekan link tuh akan kena Virus.
selamatlah aku tak kena :D
If aku kena Virus tuh apalah nasib aku kan?
tak boleh buka fb aku nih nanti kalau aku tekan link tuh.
Hehe. Aku tak tahu bila akan berakhirnya semua ini --'
Benci tahu. sikit-2 hi, how are you? otak dia.
Cepatlah habis semua nih.
So bored dengan semua nih.
Bengang je kan =="

Okay, Byebye :)

?

Given name, Norerfa Nani. Born on 10th May 1997. I'm a big fans of JUSTIN BIEBER. Forever a BELIEBERS
orang skodeng blog saya.

Ask me | Facebook

Leave your footprint here. Thank you.


Follow my Twitter: