#Erfanani
Saturday, July 16 | 5:04 PM | 0 strawberriess
 

lama tak update blog :D
hari ni aku teringin nak buat tutorial lah.
nak buat tutorial apa erk? hmm.
tutorial Ubah Warna Highlight :)

  1. log in > dashboard > Design > Edit HTML
  2. then, korang cari code kat bawah nih okay :) nak senang cari tekan "Ctrl + f"
a:link {
     3.  okay, dah cari? kalau dah korang copy code kat bawah nih and pastekan di atas a.link { tuh okay :)

::-moz-selection {
background:#000000;
color:#FFFFFF;
}

::selection {
background:#000000;
color:#FFFFFF;
}
*ini untuk Mozilla Firefox and Google Chrome sahaja kay*
**yang warna Merah tuh korang boleh tukarkan dengan warna yang korang suka. nak cari warna? tekan sini

    4.  lastly korang save :) senang je.

?

Given name, Norerfa Nani. Born on 10th May 1997. I'm a big fans of JUSTIN BIEBER. Forever a BELIEBERS
orang skodeng blog saya.

Ask me | Facebook

Leave your footprint here. Thank you.


Follow my Twitter: