#Erfanani
Tuesday, October 4 | 11:50 AM | 2 strawberriess


Hah, hari ini hari Selasa. Esok hari Rabu.
Hmm, hari ni kalau mama tak busy aku nak pergi kedai cat.
Esok nak cat bilik. Haha.
Tujuan aku nak cat bilik pun sebab abang aku nak kahwin nanti.
Nak buat hari ni tapi abang kerja pula.
So, buat lah esok.
Ehh, warna apa yang cantik erk? Aku pun Confius.
Aku ingatkan nak cat warna Red + white.
Ataupun Red + Grey.
but red color tu janganlah terang sangat. Sakit mata doh.
Kalau grey color pula pun jangan gelap sangat. Yang cair-2.
Sebenarnya aku nak bilik macam kat bawah ni :65:

Or
Okay tak? Haha. geram dohh!
Tapi itupun kalau mama kasi :(
Tolong akuuuuu! Color apa nak aku cat erk?
huh! Buntu lah ngeng.


?

Given name, Norerfa Nani. Born on 10th May 1997. I'm a big fans of JUSTIN BIEBER. Forever a BELIEBERS
orang skodeng blog saya.

Ask me | Facebook

Leave your footprint here. Thank you.


Follow my Twitter: