#Erfanani
Wednesday, October 19 | 8:35 PM | 0 strawberriess


Assalamualaikum :h:

Apa yang aku nak pulang? Hah, pulangkan buku sebenarnya. Bukan apa pun. :face71: Haha, tadi aku pulangkan semua buku-buku aku yang Form 2 punya. Then, dapat buku Form 3. Wahh, dah bertambah besar aku kan? :face42: Hiwhiw :face45: So, next year PMR. Wow, kena belajar rajin-rajin ni.:face49:

Aku ingatkan kalau aku dah habis PMR nanti. masuk Form 4 aku nak pindahlah. Aku taknak sekolah sini. Budak-budak semua bermasalah. Aku tak suka. Ingatkan tahun depan nak pindah. Tapi disebabkan PMR. Nanti satu hal pula nak kena buat ni, buat tu. Nanti kang kena panggil dengan cikgu lah. Lebih baik Form 4 je kan. Nisa kata pun dia nak pindah Form 4 nanti. Kalau boleh nak sekolah dengan dia. Haha. Kami kawan sejati. Yasmin and Dhira ntah lah. Dia stay kot or pindah sekali. tak tahu lah. Malas nak tanya. Haha, padahal aku, Yasmin and Dhira kawan rapat. Tu pun malas nak tanya. Haha, noob!

Tapi aku tak sure lagi nak pindah ke tak sekolah. Kalau nak pindah, nak pindah kat mana erk? Hmm, pindah KL nak? Bandar sikit. Kalau kat sini Kampung. Budak-budak pun kampung. Dengan style kampung, perangai kampung. Hahaha, K jahat! Tapi gang-gang aku semua Piwitttt. Hahaha, tak percaya? tengok fb member-member aku. Omey-omey semuanya. Yasmin Yahaya, Sarah Nisa and Dhira Lauren.

Okay, esok exam lagi. Subject apa erk? Aku rasa lah kan, rasa strawberry kot. Hahaha, rasa bersalah pun ada. Haha, subject Sivik and PJK. Hahaha, alah sonang eh! K lah, I have no idea what I want to say. So, the end. Muahahaha.

Kbai :h:

Lots of Love,
Erfa Nani

?

Given name, Norerfa Nani. Born on 10th May 1997. I'm a big fans of JUSTIN BIEBER. Forever a BELIEBERS
orang skodeng blog saya.

Ask me | Facebook

Leave your footprint here. Thank you.


Follow my Twitter: