#Erfanani
Saturday, October 15 | 3:01 AM | 0 strawberriess


Assalamualaikum

Hi, Selasa lepas 11 October, aku ada buat study group. \bukan aku, tapi Dhira :3/Hihi, seronok lah kan. Bukan selalu pun jumpa kat luar ni. Kat sekolah je selalu jumpa. Aku malas nak cerita kat sini. Sebab aku dah cerita panjang lebar kat blog yang ni >tekan sikit<

Kau kalau nak tahu panjang dia macam mana. Kau tengok sendiri. Gila panjang. Siapa yang rajin membaca tu baca lah sampai habis. Kat situ semua aku dah cerita. Siap dengan picture lagi tu. Mengalahkan karangan kau tahu. Haha. Tulah, sejak akhir-akhir ni aku selalu buat entry ayat semua pepanjang. Kalau siapa yang malas nak baca tu memang tak tahu cerita lah. Tapi yang entry pepanjang ni dekat blog personal aku lah. Hikhok :face55: Ntah, semenjak dua menjak tiga menjak empat menjak lima menjak ni, \taknak panjang lak kan menjak-menjak ni/ aku terasa rajin nak buat entry yang panjang lebar. Rasa seronok pulok.

Cer tengok blog personal aku entry yang sebelum-sebelum ni, panjang right? See, I already told you. A long entry right? Harharhar:face51: Baca lah kau selagi mampu. Kalau tak mampu sudah. Kalau mampu tu Alhamdulilah lah. Haha :face64:

Sambi-sambil baca blog aku yang lagi satu tu, hmmm....jangan lupa tekan Follow ye. Hiwhiw:face52: Lagi pun aku baru je buat blog tu. Tujuan aku buat blog tu pun sebab ada cerita yang aku taknak tulis kat sini. So, aku buat lah. Siapa nak baca, baca lah. Kalau rasa macam tak suka nak baca tu, jangan lah baca kay :face40: Aku tak paksa pun. Siapa-siapa yang follow aku tu, nanti aku follow balik okay :face69: Don't worry, be happy guys. Ohh no no, don't cry. Haha, K nonsense. So, this entry seems too long also right? Am I right? Yaa, I know I'm right. Dah lama tahu dah:face26: but takde lah panjang sangat kan. Haha, aku ni apahal? Dari tadi cakap fasal entry panjang lah, pendek lah. Ehh, suka hati aku lah. Hihi. K nonsense again.

So, adakah blog saya yang sekarang ni cantik? Haa, cantik? hiwhiw:face56:dah tahu dah. Haha, K perasan :face48: Padahal buruk je. Kann? Aku tahu korang angguk. Haa, tengok tu, korang angguk. Aku dah agak dah. Haha. Okay lah. Btw, kau nak tahu aku buat entry ni pukul berapa? haa, pukul habis. Harhar. K serious. Pukul 3.28 a.m. Aouuchh! lambat tidur sayang? Haha, dah biasa. K lah. Aku dah mula penat. Dari tadi menaip je. Ntah bila pulok nak habisnya. Dah lah tadi buat entry about study group kat blog lagi satu. Huh, you know panjang? Penat tu.... Ahhh, peduli apa aku panjang ke tak. K lah. Kalau macam ni sampai esok pun tak habis.

Kbai :h:

Lots of Love,
Erfa Nani

?

Given name, Norerfa Nani. Born on 10th May 1997. I'm a big fans of JUSTIN BIEBER. Forever a BELIEBERS
orang skodeng blog saya.

Ask me | Facebook

Leave your footprint here. Thank you.


Follow my Twitter: