#Erfanani
Monday, October 10 | 2:21 PM | 0 strawberriess
 
Okay readers. Ini adalah type of border for Flash blockquote or blockquote biasa.
Kat sini ada bermacam-macam a type of border. Haa, pilih kau.


 - Example A :

-moz-border-radius-bottomright: 50px;
border-bottom-right-radius: 50px;
}
- Example B :

-moz-border-radius-bottomright: 50px 25px;
border-bottom-right-radius: 50px 25px;
}
- Example C :

-moz-border-radius-bottomright: 25px 50px;
border-bottom-right-radius: 25px 50px;
}
- Example D :

-moz-border-radius: 1em 4em 1em 4em;
border-radius: 1em 4em 1em 4em;
}
- Example E :

-moz-border-radius: 25px 10px / 10px 25px;
border-radius: 25px 10px / 10px 25px;
}
- Example F :

-moz-border-radius: 35px;
border-radius: 35px;
}
NOTA KAKI :

  • Korang copy code yang korang nak and pastekan kat bawab .post blockquote { Kalau Flash Blockquote. Kan ada yang Hover punya kan. Yang Hover dengan yang bukan hover punya tak boleh sama. Mesti lain-lain jenis border ni. Faham tak? Hope korang faham. Haha.
  • Done. Save and lihat hasilnya.

P/S : Okay, embarrassing! Hari ini sepatutnya tak school. Aku lupa. Aku dah siap semua pakai tudung semua lah. Dah tunggu kereta member sampai ni. Haha. Aku tunggu punya tunggu tak juga sampai. Aku dah membebel-bebel ni. 'Manalah acik ni' Haha. Aku fikir punya fikir. Baru ingat. Hari ni cuti. Haha. Aku masuk balik rumah. Cakap dengan mama and ayah aku yang hari ni tak school. Huh! memang memenatkan dan menyusahkan. Kbai -,-t


Labels:


?

Given name, Norerfa Nani. Born on 10th May 1997. I'm a big fans of JUSTIN BIEBER. Forever a BELIEBERS
orang skodeng blog saya.

Ask me | Facebook

Leave your footprint here. Thank you.


Follow my Twitter: