#Erfanani
Wednesday, December 7 | 7:34 PM | 0 strawberriess
Assalamualaikum

Tajuk aku harini ada 2. Kenapa ada 2? Sebab aku nak ada 2. Haha. Nampak sangat aku ni kuat Nonsense. Haha.

Okay, firstly I want to say sorry because two month tak online. Kenapa lama sangat tak online? sebabnya laptop rosak dohh. Tian titew. Haha, kalau dah lama tak online, mestilah update blog pun lama tak update. Haaa, okay.

Then, I want to say that my brother, Mohd Fudhail was married with Nadya Sofia. Hihi, dapat kakak ipar lagilah kan. Haha, nikah hari Jumaat, 2hb Disember. bersandingnya hari Ahad, 4hb Disember. Belah perempuan hari Sabtu, 3hb Disember. Selaunya orang buat selang seminggu baru bersanding tapi tak payah lah. Buat susah je. Haha, seronok lah kan dapat kakak ipar baru. Dapat juga teman kat rumah. Kalau tidak aku sengsorang je. Bocan titew. haha, godik eh. Mana taknya, aku sorang je perempuan dalam 6 adik-beradik. Yang semua abang. Abang-2 pun semuanya dah kahwin. So, bosan lah kan. Ada kaka ipar tapi rumah lain-2. Jumpa pun jarang-jarang. So, kakak ipar yang baru ni jadi peneman aku lah kan. Boleh berborak ke kan. And yang best nya, boleh ajak dia keluar. Hihi.

K kalau korang nak tengok picture-2 wedding abang ni korang tengok kat pesbuk. Malas lah nak masukkan. Hihi, jangan marah haa.

Korang just click ini sahaja. CLICK THIS! Itupun kalau nak tengok. haha :D

Kbai

With Lots of Love,
Erfa Nani

?

Given name, Norerfa Nani. Born on 10th May 1997. I'm a big fans of JUSTIN BIEBER. Forever a BELIEBERS
orang skodeng blog saya.

Ask me | Facebook

Leave your footprint here. Thank you.


Follow my Twitter: