#Erfanani
Thursday, April 12 | 3:46 PM | 1 strawberriess
Assalamualaikum

Okay, sekarang ni Efa tengah edit blog Efa. Maklumlah, baru je tukar blogskins ni. Hehe, comel kenn? Ini blogskins dari Hafiz Zulkafly. Blog dia pun cantik. Suka tengok blog dia. Hehe. Ini pun tengah proses meng-edit serba sedikit. Teringin pulak nak buat grey + blue. Selalu buat grey + pink je, so apa salahnya buat lain dari yang lain.

     Coming soon nanti Efa nak buat tutorial blog. Hmm, tengoklah nak buat tutorial apa kang. Hee, sekarang ni weekday. Weekend boleh lahh. Weekday susah sikitlah. Nak online pun sekejap-sekejap je. Tak boleh lelama. So sad. Okaylah, nak pergi tidur. Penat kot sekolah pagi ni. Dulu sekolah petang nak tidur lambat pun takde masalah. Bangun pun takde masalah. Sekarang pagi, nak kena tidur awal. Bangun pun awal. Arghh, amat sedih.

Okay bye semua ^^

Aku jatuh cinta? Ohh tidak. Aku jatuh sakit sekarang ni. Arghh, selsema broo.

Lots of Love,
Erfa Nani

?

Given name, Norerfa Nani. Born on 10th May 1997. I'm a big fans of JUSTIN BIEBER. Forever a BELIEBERS
orang skodeng blog saya.

Ask me | Facebook

Leave your footprint here. Thank you.


Follow my Twitter: