#Erfanani
Friday, August 24 | 1:09 AM | 0 strawberriess
Assalamualaikum


Hi semua. Hmm, masih belum terlambat agaknya nak mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kan? Hahaha. Ok, malas sebenarnya nak update ni. Tapi apakan daya, update pun untuk nak ucap hari raya je. Ok, harini dah masuk hari keenam kita beraya. Serious aku cakap, tak rasa langsung k raya. Rasa tu ada lah sikit, tapi sikit jelah. Tak banyak. Yelah, umur dah makin meningkat kan. Duit raya pun dapat sikit je. Nak-nak pulak tadi pergi Watson. Memang balun habis ah. Hahaha

Hari Sabtu & Ahad ni cousin aku kahwin. Anak yang paling bongsu sekali. Mesti seronok kan. Nak pulak Atok and Nenek Johor datang. Hoi, seronok ehh! lewls Mak pulak tempah Tart Cheese Blueberry kat Kak Long Johor. Kesedapannya tak terhingga ok. Nak-nak Kak Long buat. Nak belajar dengan dia ah. Aku ni semenjak dua menjak tiga menjak empat menjak bermenjak-menjak ni suka sangat buat kek. Haritu buat kek Pelangi. Sedaplah juga. Then, buat kek Sunquick. Ingatkan haritu nak buat Tart cheese Blueberry nilah, tapi bahan takde and rasa malas pulak. Itu pun kek pelangi tu buat pagi-pagi buta dengan kakak ipar. Hahaha Kejadahnya tah. Oklah, malas gila ni nak menaip.

Bye. Assalamualaikum :)

Lots of Love,
Erfa Nani

?

Given name, Norerfa Nani. Born on 10th May 1997. I'm a big fans of JUSTIN BIEBER. Forever a BELIEBERS
orang skodeng blog saya.

Ask me | Facebook

Leave your footprint here. Thank you.


Follow my Twitter: