#Erfanani
Saturday, December 1 | 3:51 PM | 0 strawberriess

so cute Justin. Love you JUJU :*
Assalamualaikum

Hello ladies and gentlemen. Ceh! Apa khabar? Baik dok? Semoga awak semua baik-baik sahaja ye. So, harini Efa update blog bukan apa pun, just nak bagitahu blog Efa ni dah bertukar. Lawa tak? Bagi Efa lawalah. Simple but nice. Dua hati dua malam edit blog ni. Hulamak! Tipu je. Tapi betul dua hari. Sebab coding dia macam pening sikit. Tu yang mengambil masa yang lama. Sekarang barulah berpuas hati. Hm actually takdelah puas hati sangat. Sebab tak boleh nak masuk lagu. Tu yang sedihnya tu. Tak suka letak lagu yang SCM player tu. Sebab letak SCM player blog jadi macam asdfghjkl. Faham-faham jelah. Oklah, itu jelah nak bagitahu.

Jumpa lagi. Assalamualaikum...

Lots of Love,
Erfa Nani

?

Given name, Norerfa Nani. Born on 10th May 1997. I'm a big fans of JUSTIN BIEBER. Forever a BELIEBERS
orang skodeng blog saya.

Ask me | Facebook

Leave your footprint here. Thank you.


Follow my Twitter: